Ingyenes termékminták és minikezelés a Color&Care-ben

Az elmúlt fél év Color&Care magazinjaiban rendszeresen találkozhattál ingyenes termékmintáinkkal és minikezeléseinkkel. Nincs ez másképp legújabb áprilisi akciós újságunkban sem, ahol egy öregedő bőr kezeléséhez találsz két mintát, a szükséges további két terméket pedig akciósan vásárolhatod meg.

Nincs is annál kiválóbb lehetőség, mint, hogy egy kozmetikum bőrre gyakorolt hatását, formuláját, bőrérzetét és illatát minta formájában próbálhasd ki. A személyes tapasztalat ugyanis egy bőrápoló anyaggal többet mond bármilyen leírt szónál. A Solanie legújabb akciójának keretében, most már legutóbbi hírleveleinkben több terméket is kipróbálhattál minta formájában. Sőt ezeket minikezelésekbe illesztve megtapasztalhattad többek között az Argán növényi őssejtes nappali krém bőrfiatalító, a Mangó Rizs AHA radír 2 in 1 peeling, vagy a fekete szappan szeborreás bőrökre gyakorolt kiváló tisztító hatását. Legújabb magazinunkban a Szőlő-hialuron anti-aging termékcsalád próbálhatod ki ingyenesen, mely speciális TO Complex-e révén csökkenti a szabadgyökök káros hatását a bőrben, így lassítva a bőr öregedését. Hozzáadott hialuronsav tartalmával ugyanakkor feltölti azt, így biztosítva a rugalmas rostok megfelelő hidratációját és növelve a bőr feszességét.

A minikezeléshez és az ingyenes minták megtekintéséhez lapozd át legfrissebb Color&Care magazinunkat. 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK