Már kapható a Solanie új termékcsaládja, az Alginát maszkok

A Solanie Professional Cosmetic márka építése az Alveola Kft. szívügye, és a folyamatosan fejlesztéseknek köszönhetően 2014. februártól már kaphatók a termékcsalád újdonságai az Alginát maszkok.

A lehúzható gumimaszkok már régóta a kozmetikai kezelések fontos részei, napjainkban azonban méltán mondhatjuk, hogy reneszánszukat élik. Előnyük nem csupán az, hogy értékes hatóanyagokkal vannak tele, de okklúzív hatásuknak köszönhetően támogatják is azok bőrbe jutását, valamint segítik a káros anyagok kiürülését a bőrből.

Az alginát maszkok legfontosabb összetevője a tengeri barna alga (Laminaria) sejtfalában nagy mennyiségben előforduló viszkózus, gumiszerű anyag a nátium-alginát (Algin). Ez a poliszacharid hidratálja és puhítja a bőrt, valamint lehetővé teszi a maszk könnyű elkeverését, felvitelét és megszilárdulását. Amikor a porított anyagot vízzel, vagy géles anyaggal kikeverjük, akkor hidrokolloid gél jön létre, amely egy úgynevezett depó az aktív hatóanyagoknak, ami biztosítja azok folyamatos kioldódását a bőrben.  Az alginát maszkok tengeri moszatokat is tartalmaznak, melyek stimulálják a kollagén szintézist, fokozzák a vízmegtartó képességet és ásványi anyagokkal látják el a bőrt. Ezek a maszkok hidratáló hatásuknak köszönhetően gyorsan helyreállítják a bőr nedvességtartalmát, így a bőr sima lesz, csökkennek az apró ráncok.  Már önmagukban revitalizáló, hidratáló, mikrocirkulációt fokozó, feszesítő, pórus összehúzó, duzzanatcsökkentő és nyugtató hatással rendelkeznek. A különböző bőrtípusok kezelésének sikeressége miatt, azonban szinte minden esetben az adott bőrtípusnak szükséges vitaminokat, növényi hatóanyagokat és olajokat is tartalmazzák. 

Az alginát „gumi” maszkok jellegükből fakadó tulajdonsága a nyomó (okklúzív) hatás, mely tulajdonképpen a maszk arcra nehezedő „súlyának” illetve annak köszönhető, hogy mindenhol tökéletesen rásimul az arcra. Így csökkentik a láthatatlan vízleadást és segítik a hatóanyagok felszívódását a bőrbe.  A maszk alatt keletkező hő hatására a pórusok kitágulnak, a bőrfelületi mikrocirkuláció megélénkül, a bőr anyagcseréje fokozódik.

A Solanie alginát maszkok használata igen egyszerű, mert a por maszk speciális szemcsézettsége miatt teljesen csomómentesre keverhető és könnyen eloszlatható a bőrön.  Az egyenletes csomómentes textúrának valamint a könnyű eltávolíthatóságnak köszönhetően szemre és ajakra is használható (abban az esetben, ha a vendég et ez nem zavarja a komfortérzetben).  A maszkokban a kozmetikai kezelések népszerű és igen eredményes hatóanyagai találhatók meg, így szinte minden bőrproblémára megoldást nyújtanak. A tápláló olíva, a tisztító hatású holttengeri iszap, a bőrmegújító papaya, az ásványi anyagokban gazdag kaviár, az antioxidáns  és nyugtató hatású áfonya és a mimikai izmok blokkolásáért (botox hatás) felelős oligopeptidek biztosítják a termékek sikerességét. 

Gazdag hatóanyag tartalmuknak köszönhetően önállóan is használhatók, de hatásuk a Solanie Skin Nectar szérumokkal tovább fokozható.  További előnyük a gazdaságos, mégis bőséges 6+2 grammos kiszerelés és a hihetetlenül kedvező ár.

Próbáld ki Te is a Solanie új alginát maszkjait és ígérjük, hogy nem fogsz csalódni!

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK