Exkluzív interjú Ónodi Eszterrel a Solanie Szépségnagykövetével

Eszter körül mindig zajlik az élet. Ahogy olvassuk a Róla szóló híreket azt gondoljuk, hogy már nem is lehetnének mozgalmasabbak a napjai, aztán a következő találkozásunknál erre mindig rácáfol és még több munkáról mesél. Ráadásul olyan mintha a több feladat nemhogy elfárasztaná, hanem még jobban feltölti, hiszen olyan kihívásokat is vállal amikről korábban álmodni sem mert.

A múltkori találkozásunkkor még készültél a félmaratonra, amit azóta teljesítettél. Gratulálunk! Készülsz további hasonló megmérettetésre?

Igen az idei év egy kicsit erről is szól. Nemcsak a szakmai megmérettetésekről, hanem az önmagammal szemben kitűzött célok megvalósításáról, a határaim feszegetéséről. Több futóversenyen is tervezek indulni, a tihanyi félmaraton az első biztos megmérettetés. A többibe még közbe szólhatnak a szakmai feladatok. A futás kisimítja az idegeimet, a ráncaimat, viszont nagyon oda kell figyelnem a megfelelő fényvédelemre, mert futás közben nagyon csalóka tud lenni az időjárás. A kellemes szélben könnyen megpirul az arcom.

Melyik a kedvenc Solanie terméked, amivel óvod a bőröd az erős napsugárzástól?

A Solanie SPF 30-as napozókrémjét használom sportolásnál, nemcsak az arcomra, hanem a testemre is, reggel és este pedig még fokozottabban hidratálom a bőrömet. A nyári időszakban a Solanie szérumok közül használom az Arany hialuront. Nem terheli meg a bőröm és könnyen fel is szívódik, mely ilyenkor tényleg aranyat ér.

Szakmailag mi vár Rád még a nyáron?

A Valami Amerika 3. mellett elkezdjük az Aranyélet 3. évadjának a forgatását is, szerintem sokak örömére. Ez két nagy feladat, egyszerre biztosan sok kihívás elé állít majd, de megéri a fáradságot. A film is és a sorozat is nagy rajongótáborral rendelkezik, így mindig kedves feladat egy ilyen munkába belevágni.

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK