Exkluzív csomagolások a hatékony termékeladáshoz

Kozmetikusként az egyik legnehezebb feladat, hogy a szalonkezelések mellett vendégeinket az otthoni kiegészítő ápolásra is rávegyük, hiszen a párhuzamos folytatott bőrprobléma kezelés sokkal látványosabb sikert hoz rövidtávon. A kozmetikus szakértelmének „eladását” a termékek exkluzív megjelenése tudja igazán jól kiegészíteni, így nem meglepő, hogy a Solanie új lakossági termékei is ezt az irányvonalat követik.

Évek óta megmutatkozó igény volt ügyfeleink részéről, hogy a Solanie termékek a bennük rejlő értékes bőrápoló hatást külső megjelenésükkel is tükrözzék. Egészen mostanáig kellett várni, hogy a lakossági kiszerelésű termékek exkluzív dobozos megjelenést kapjanak, ezzel együtt pedig az értékesítés egyik legfontosabb elemét a tökéletes polcképet és megjelenést is magunkénak tudhassák. Az márka az új dobozokon is tovább hordozza a Solanie-ra jellemző bőrápoló sorozatokat. Divatos színeivel, beszédes piktogramjaival teszi jól beazonosíthatóvá őket. A 4 nyelvű rövid termékleírásokat tartalmazó dobozok a határon túl is megfelelő és pontos információt adnak a hatásmechanizmusról, főbb hatóanyagokról és a használatról is. A látványos átalakulás most még csak a sorozat új tagjait érinti, azonban hamarosan már a teljes termékkínálat lakossági vonatkozású ápolói megkapják exkluzív köntösüket. 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK