Csempéssz egy kis kozmetikát fürdőszobádba legújabb lakossági kiszerelésű termékeinkkel

Mostantól otthonodban is kipróbálhatod a kozmetikusok titkos kelléktárának két már bizonyított eszközét. Solanie 2 az 1-ben Mangó-rizs AHA radírunk és Papaya mangó dinamizáló gélmaszkunk ugyanis mostantól lakossági kiszerelésben is elérhető.

A kozmetikai kezeléseket az otthoni bőrápolástól, a tudatosan megválogatott termékek és a megfelelő időben alkalmazott bőrre ható funkciók különböztetik meg. Egy helyesen és időben felhasznált bőrradír, vagy aktiváló gél ugyanis csodákat képes tenni bármelyik bőrrel. Persze a tökéletes bőrápoláshoz vezető út egy életen át tartó tanulási folyamat, most mi mégis beavatunk ennek titkaiba két újdonságunkon keresztül. Az eddig a kozmetikusok kelléktárába tartozó két speciális termékünk ugyanis mostantól lakossági kiszerelésbe is elérhető.

2 az 1-ben mangó-rizs AHA radírunk nem véletlenül a kozmetikusok egyik kedvence. Mechanikai és kémiai peeling hatásával ugyanis egy időben képes a bőrt tökéletesen megtisztítani és annak átjárhatóságát fokozni. Finom rizsszemcséi révén hatékonyan távolítja el az elhalt szarusejteket, és a pórusokban megülő szennyeződéseket. Gyömölcssavai pedig kémiai hámasztó hatásukkal támogatják a tisztítást, ugyanakkor simítják a bőrfelszint.

Papaya-Mangó dinamizáló gélmaszkunk a bőr aktiválásának egyik leghatékonyabb eszköze. Minden olyan esetben szükségünk lehet rá, amikor bőrfunkcióink alulműködnek, vagy egyszerűen csak szeretnénk a krémek, gélek, szérumok, ampullák hatékonyságát csúcsra járatni. A maszkban megtalálható növényi összetevők fokozzák a vérbőséget, így segítve a bőr szöveteinek és sejtjeinek vér és tápanyag ellátását. A különleges hatással a bőrre felvitt ápolók és azok hatóanyagai jobban hasznosulnak a bőr élettel telik meg.

A két új kiszerelésű terméket webáruházunkban is megvásárolhatjátok:

  • SO10901 Solanie mangó-rizs AHA radír
  • SO10906 Solanie Papaya-mangó dinamizáló gélmasz

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK