Bőrharmonizáló és színtónus kiegyenlítő anti-aging kezelés

A nyári napbarnított arcon a kisebb pigmentációs rendellenességek és bőregyenetlenségek alig észrevehetőek és láthatatlanok maradnak a szakavatatlan szemek számára. Az ősz és a tél megkezdésével amikor bőrünk szépen lassan elveszti nyári barnaságát és a fehér színtónus dominál újra, a pigmentfoltok már jobban láthatóvá válnak és esztétikailag rontják az arcbőr természetes egységét.

Ilyenkor érdemes olyan speciális kezelési csomagokat ajánlani a vendégeknek melyek a téli alacsonyabb fényterhelés mellett tavaszra a bőrt ismét hibátlanná, egészségessé és egységes színűvé varázsolják.

Erre lehet egy példa az az újragondolt kezelősor, mely az eddigiektől eltérően más módon közelíti meg a bőr mélyebb rétegeinek megújítását.

A kezelés célja: A bőr dehidratáltságának csökkentése, ráncok mélységének finomítása és egyenletesebb színtónus kialakítása.

Kezelés metodika: Két irányból indítjuk meg a bőr regenerálódáshoz, megújulásához szükséges folyamatokat.

1.) A felső hámréteg eltávolításával egyenletessé és simává varázsoljuk a bőrfelszínt. Így a bőrfelszíni hibák kisimulnak, a pigmentfoltok halványulnak. A pórusok mélysége és átmérője csökken.

2.) A célzott hatóanyagok megválasztásával, ultrahangos hatóanyag-bevitellel a mélyebb rétegekben lévő sejtsorokat ösztönzzük megújulásra. A kötőszövet regenerálódik, hatóanyag felvétel sokszorosára növekszik. Így válnak kezelhetővé a mélyben lezajló gyulladásos folyamatok, értágulatok, a ráncok és a szarkalábak is.

Kezelés lépései:

Letisztítás: Lágy lemosó hab SO10910
pH helyreállító tonizálás: Hidratáló arctonik SO20102
Hámoldó enzim peeling: Enzim peeling 90g SO34101
pH helyreállító tonizálás: Hidratáló arctonik SO20102
Hatóanyag utak megnyitása és pigmentfolt halványítás: AHA peel 5 szérum+ AHA peel 10 szérum (3-3 csepp ecsettel masszírozva kb. 5-10 percig) majd langyos vizes lemosás. SO21801, SO21802
Szinergikus pigmentfolt halványító szérum: Vita White Bőrhalványító elixír SO21901
Ultrahangos vitalizálás + Masszázs: Vita White ACE masszázsmaszk SO21904
Mélytisztító és bőrnyugtató maszk: Solanie Alginát Holttengeri tisztító maszk (maszkot a T vonal fényes, tág pórusú teru?letének normalizálása indokolja) SO24003
Fényvédő befejező krém: Vita White SPF15 bőrhalványító nappali krém SO21902

A végeredmény pedig ragyogó egyenletes matt bőrfelszín már az első kezelés után. Az apró ráncok kisimulnak a pigment foltok és értágulatok pedig elhalványodnak. A bőr képe é színtónusa egységessé válik. A fenti kezelősor hosszú távú eredményt ad szinte az összes bőrprobléma kezelésében, legyen az ránckezelés, hámló, érdes, problémás bőr ápolása (pl. eltömődött pórus, szeborreás arc, dekoltázs és hát kezelése). Ugyanakkor látványos a kezelés hatása érzékeny, értágulatos, gyulladásra hajlamos, egyenetlen, pigment foltokkal tarkított vagy mélyrétegi dehidratált bőrökön is.

A kezelésor összeállította Gajdár Mónika kozmetikus mester.

 

Oszd meg kezelősorod velünk

Amennyiben Solanie termékekkel dolgozol és van olyan kezelősorod, amit szívesen megosztanál velünk, akkor ne várj tovább! Küldd el kedvenc, vagy a megszokottaktól eltérő kezelési terved a vendéged arcáról készült előtte utána fotókkal együtt a maria.valisko@alveola.hu e-mail címre. A legjobbakat internetes oldalunkon és Facebook csoportunkban is közzé tesszük.

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK