AHA Peel tanfolyami premier Gajdár Mónival

Az őszi Beauty két napja alatt tartandó Trendnapokon tanfolyam maraton lesz az Alveola Szépségakadémián. A számos új téma között debütál az új Solanie AHA sorozat fátyolmaszk hámlasztása, mellyel elkezdődik az őszi/téli bőrmegújító szezon.

  

  

Mikor lenne a legideálisabb a tanulásra időt szánni, ha nem akkor, amikor koncentráltan egy napba sűrítve ismerkedhetünk meg számos újdonsággal? Ezen vezérgondolaton elindulva kerül megrendezésre az Alveola Trendnapok esemény is, mely 2015. november 7-8-án az őszi Beauty alatt vonultatja fel a cég újdonságait. A változatos témák között külön fénypont lesz a Solanie új sorozatának az AHA Peel termékcsaládnak első debütáló előadása. A bemutatón Gajdár Mónika kozmetikus mester elméletben és gyakorlatban is prezentálja a sorozat új termékeit és láthatjátok majd az Exkluzív Peeling program fátyolmaszk hámlasztási techinkáját is. A rendezvényen kizárólag csak előzetes jelentkezéssel lehet résztvenni.

A jelentkezésről és részvételi feltételekről további információt az alábbi linken találtok:

Trend napok az Alveola Szépségakadémián >>

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK