GYIK

Hol vásárolhatom meg a Solanie termékeket?

Amennyiben szakember vagy (kozmetikus, masszőr stb) úgy vásárláshoz regisztrálj üzletünkben. Amennyiben otthoni ápolóként szeretnéd használni a Solanie Professional Cosmetic termékeket, úgy kattints a Főoldalon lévő „Solanie kozmetikák” feliratra és keresd fel a hozzád legközelebb lévő Solanie kozmetikust.

A Solanie termékeket csak tanfolyam elvégzése után használhatom?

Amennyiben szakember vagy, úgy a Solanie termékeket tanfolyam nélkül is használhatod, mert üzletünkben teljes körű tájékoztatást nyújtunk a termékekről. A tanfolyamokon azonban érdemes részt venni, mert ott részletes információkat kaphatsz a termékekről, valamint írásos oktatási anyaggal segítjük későbbi munkádat. A tanfolyamokon megtanulhatod a Solanie masszázsokat és az egyes kezelésekhez tartozó protokol technikákat.

A Solanie tanuló szettet csak tanuló vásárolhatja?

Természetesen a Solanie tanuló szett, mely 22db termékből áll, végzett kozmetikusok számára is elérhető. Amennyiben még nem ismered a termékcsaládot, úgy a tanuló szettben lévő termékek segítségével átfogó képet kaphatsz a Solanie Professioanl Cosmetic ápoló családról.

Vidéki kozmetikusként hogy juthatok hozzá a termékekhez?

Amennyiben személyesen szeretnéd megvásárolni a termékeket, keresd fel a hozzád legközelebb eső kiemelt Solanie viszonteladó partnerünket (a listáért kattints a főoldalon található „Viszonteladó partnereink” feliratra). A termékeket megrendelheted az Alveola Kft-től is a következő telefonszámon, vagy megvásárolhatod őket a ww.alveolashop.hu weboldalon.

A Solanie termékeket országszerte ugyanazon az áron vásárolhatom meg, vagy vidéken drágább?

A Solanie Professional Cosmetic termékeket kizárólag az Alveola Kft üzletében és kiemelt viszonteladó partnereinknél tudod megvásárolni. Mind budapesti bemutató termünkben, mind pedig a viszonteladóknál egységáron érhetőek el a termékek.

Szakoktatóként szeretném, ha tanulóim megismerkedhetnének a Solanie-val! Hogyan lehetséges ez?

Tudásunkat szívesen megosztjuk a jövő kozmetikusaival, így szívesen látogatunk el budapesti és vidéki iskolákba ahol a tanulók tudásának megfelelő egyéni tréningeket tartunk. Amennyiben szeretné, hogy tanulói megismerkedjenek a Solanie-val keresse kapcsolattartónkat a következő elérhetőségen:
Valiskó Mária – maria.valsiko@alveola.hu

Hol látom a termékek szavatossági idejét?

A termékek a csomagoláson elhelyezett kis tégely ikonban jelzett hónapig, felbontástól számítva őrzik meg szavatosságukat.

Miért nem tudom a webshopon megvásárolni a Solanie krémeket, ha nem vagyok kozmetikus?

A Solanie professzionális termékek kifejezetten kozmetikai szalonfelhasználásra lettek kifejlesztve. A magas hatóanyag tartalom miatt fontos, hogy a termékek kozmetikus diagnosztizálása után, bőrtípusnak- és állapotnak megfelelően, szaktanácsadás után kerüljenek otthoni felhasználásra.

© 2017 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Az adatvédelmi nyilatkozatot
megismertem és elfogadom.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK