Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete

Ónodi Eszter egyik fő színészi kifejezőeszköze az arca, így a bőre ápolására nagy gondot fordít. Az évek során számos bőrápolási tanácsot hallott már, melyeket saját tapasztalataival ötvözve alakította ki azokat a praktikákat, melyeket nap mint nap segítségül hív, hogy bőre tökéletes állapotát megőrizze.


Hamarosan itt a tavasz, mely az ébredés és a megújulás ideje. 

Mit teszel ebben az időszakban, hogy bőröd felébredjen a téli álomból és megfelelően felkészüljön a nyárra?
A bőröm kiszáradásra hajlamos ezért folyamatos ápolásra van szüksége, de természetesen én is készülök a nyárra. A téli időszak után fontosnak tartom a bőr és szervezet felfrissítését, így tavasszal jobban figyelek az étrendemre, a vitamin bevitelre, hogy a hosszú borongós idő alatt felhalmozódott salakanyagoktól megszabadítsam a szervezetem és ellássam megfelelő tápanyagokkal. Ilyenkor tavasszal a normál arcápoló termékeimet egy kúra erejéig Organic» termékekre váltom, hogy ezzel tehermentesítsem a bőröm. Így a táplálkozással és a kizárólag természetes összetevőkből készült ápolókkal támogatom a szervezetem regenerálódását a hosszú tél után. 

Milyen Organikus termékeket használsz ilyenkor?
Tulajdonképpen minden alap készítményt Organic-ból választok ki és ilyenkor kicsit félreteszem a szokásos ápolókat. Lemosóban és tonikban is váltok, kifejezetten szeretem a Solanie Organic habzó lemosót, mert minden szennyeződést és sminket eltávolít a bőrömről, de mégsem szárít, így nyugodt lehetek és nem kell félnem attól, hogy húzódni fog a bőröm. A másik kedvencem a Solanie Organic szérum», mert ezt nem csak este a krém alá használhatom, hanem kiváló smink alap is.

Ilyenkor tavasszal a testápolási szokásaidon is változtatsz?
Minimálisan igen. Ebben az időszakban gyakrabban használok test peelinget, mert a tavaszi megújuláshoz számomra az elhalt szarusejtek eltávolítása is hozzá tartozik és gazdag testápoló vajat használok, melyet csak nyár elején váltok fel egy könnyebb állagú termékre.

A természetes anyagokon kívül miért szereted még az Organikus termékeket?
Városi nőként a mindennapokban kevés lehetőségem van a természetben lenni, de az ilyen jellegű termékek segítségével úgy érzem, hogy mégis kapcsolatban lehetek a tavaszi ébredező természettel.

 

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK