Gondot jelent a bőr felpuhítása?

A Solanie ápoló család a termékek különleges anyagösszetételének köszönhetően lehetőséget biztosít arra, hogy a család egyes tagjait kreatívan, akár eredeti funkciójuktól némileg eltérően, de mégis eredményesen használhassuk fel.

Aki sokat tisztít az tudja, hogy nincs annál kellemetlenebb – mind a vendégnek és a kozmetikusnak egyaránt – ha a bőrt nem tudjuk megfelelően felpuhítani. Ilyenkor a vendégnek a kezelés fájdalmasabb, és a szakembernek is nehezebb és időigényesebb a munka. Márpedig ez a helyzet bármikor előállhat, mert elfogyhat a szokásos puhító krém, vagy az is előfordulhat, hogy keveset tisztítunk és nem vagyunk kifejezetten az ilyen helyzetre felkészülve.

A Solanie Mélytisztító arcradír olyan alap dolognak számít a szalonokban, hogy bátran mondhatjuk, abból mindig van elég készlet. Mi az amire még használható ez a radír? Puhításra, hiszen a benne lévő különleges felületaktív anyag a lipoaminosav mélyen bediffundálva a pórusokba, oldja az oxidálódott zsírokat és szennyeződéseket, emulgeálja az elhalt hámsejteket és tökéletes bőrtisztaságot biztosít a hatóanyagok felszívódásához.

Tejsav és almasav tartalma javítja a bőr állagát és fényét, a hámlás és a vérkeringés fokozódása miatt. A pórusok mérete finomodik, a kis ráncok eltűnnek, a mélyebbek finomodnak. A bőr színe javul, a pigment foltok halványodnak, az aknés tünetek csökkennek, az arc fiatalabb lesz.

A radír a szokásos bőrkoptatási funkción kívül, a bőr kezelés előtti puhítására is alkalmas. A maximális hatás elérése érdekében először a bőrbe masszírozzuk be (közben akár gőz is mehet a bőrre), időt hagyva a savaknak, majd borítsuk be fóliával aktivizálva ezzel a felszívódást. A fólia levétele után dörzsöljük át a bőrt, hogy a radírban lévő szemcsék eltávolíthassák a feloldott szarusejteket, majd nedves kompresszel távolítsuk el a bőrről. Amennyiben vastagabban oszlatjuk el a bőrön a radírt úgy a Solanie Lipamin akcelerátor géllel (a vastagabb rétegben eloszlatott Mélytisztító radír felületén oszlassunk el ecset segítségével vékony réteg Akcelerátor gélt) is fokozhatjuk a hatását, szigorúan gőz nélkül. Ebben az esetben a „maszk” eltávolítását spatulával végezzük, majd utána tisztítsuk meg a bőrt nedves kompresszel.

Eredményes és hatékony munkát kívánunk!

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK