Cikkek

Ónodi Eszter szépségpraktikái

Ónodi Eszter a Solanie szépség nagykövete mindig nagy figyelmet fordít a bőrére, hiszen a filmforgatásokon és színházi megjelenéskor is nagyon fontos az ápolt bőr. Ő is tudja, hogy a legprofibb sminknek is jó alapot kell biztosítani a tökéletes eredményhez. Mint a termékcsalád arca, már a megjelenésu?k előtt kipróbálhatta az új Solanie Szőlő-hialuron sorozatot, és azóta is nagy rajongója ennek a különleges családnak.

Tovább olvasom »

Gondot jelent a bőr felpuhítása?

A Solanie ápoló család a termékek különleges anyagösszetételének köszönhetően lehetőséget biztosít arra, hogy a család egyes tagjait kreatívan, akár eredeti funkciójuktól némileg eltérően, de mégis eredményesen használhassuk fel.

Tovább olvasom »

Ónodi Eszter a Solanie Szépségnagykövete

Ónodi Eszter egyik fő színészi kifejezőeszköze az arca, így a bőre ápolására nagy gondot fordít. Az évek során számos bőrápolási tanácsot hallott már, melyeket saját tapasztalataival ötvözve alakította ki azokat a praktikákat, melyeket nap mint nap segítségül hív, hogy bőre tökéletes állapotát megőrizze.

Tovább olvasom »

Tavaszi megújulás

Hamarosan itt a bikini szezon és sokan már nyugodtan várják a strandidőt, vannak azonban akik csak most eszméltek, hogy nemsokára már egyre nehezebb lesz eltakarni a kényes területeket. A pozitív változáshoz azonban soha nincs túl késő, így mindig érdemes elkezdeni a mozgással és megfelelő étrenddel kiegészített testápolást. A szövetekben lerakódott méreganyagok eltávolítására a szervezetnek ugyan időre van szüksége, a fáradozás azonban mindenképpen megéri. Fontos kulcsszavak ehhez a folyamathoz a türelem és a rendszeresség.

Tovább olvasom »

Solanie Alginát maszkok – Hatékony megoldás minden bőrtípusra

Az alginát maszkok legfontosabb összetevője a tengeri barna alga (Laminaria) sejtfalában nagy mennyiségben előforduló viszkózus, gumiszerű anyag az Algin. Ez a poliszacharid hidratálja és puhítja a bőrt, valamint lehetővé teszi a maszk könnyű elkeverését, felvitelét és megszilárdulását.

Tovább olvasom »

Masszázs variációk

A kézi masszázs a ma oly divatos gépi megoldások mellett töretlenül népszerű, mert az emberből-emberbe áramló energiákat semmi nem tudja helyettesíteni. Azonban hatását még fokozhatjuk, ha a masszázst megfelelő hatóanyagos készítményekkel végezzük, kellően fókuszálunk az elérni kívánt eredményre és a vendég adottságaira. A mai népszerű hatóanyagok között nem könnyű kiigazodni, de jó ha tudjuk melyek azok a készítmények amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapi munka során.

Tovább olvasom »

Kötelező nyár utáni regenerálás

Ha nem szeretnéd, hogy bőrödön idő előtt apróbb ráncok jelenjenek meg, vagy zavaró módon veszítsen rugalmasságából, akkor neked alapos nyár utáni bőrregenerációra van szükséged. Kevesen tudják, hogy az egész télen várt nyári hónapok és a hozzájuk kapcsolódó intenzív napsütés, nyaralásunkat felejthetetlenné, bőrünket viszont stresszessé, megviselté teszi.

Tovább olvasom »

A bőrtípusok diagnosztizálása

Bőrtípusod diagnosztizálása alapvető fontosságú ahhoz, hogy annak ápolásához leginkább megfelelő kozmetikumot válassz. Az alábbi diagnosztizálási tippekkel segítünk, hogy minél egyszerűbben határolhasd be bőröd egyedi jellemzőit és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő kozmetikumot.

Tovább olvasom »

Az egészséges bőr alapja a megfelelő tisztítás

Szinte nap, mint nap halljuk, hogy a bőrtisztítás milyen fontos, mégis hajlamosak vagyunk hanyagolni ezt a napi pár perces kötelező elfoglaltságot. A szép bőr alapja azonban az tisztaság, ami napjainkban már nem érhető el tiszta víz használatával.

Tovább olvasom »

Hogyan válasszunk bőrápolót?

A szép egészséges bőr mindannyiunk vágya, azonban hajlamosak vagyunk a bőrt csupán esztétikai szempontból nézni, pedig számos létfontosságú funkciója van, ami az egészségünk szempontjából igen fontos. Ahhoz azonban, hogy bőrünket komplexen lássuk és megfelelően tudjuk óvni, meg kell ismernünk, hogy mik azok az alapvető funkciók, amiket a bőrünk lát el.

Tovább olvasom »

Solanie dermaroller kisokos

A dermarolleres mezoterápia, mint a 21. sz. leginnovatívabb és legtermészetesebb módon működő bőrmegújító kezeléseként írta be magár a szépségipari történelemkönyvekbe.

Tovább olvasom »

© 2019 Alveola Kft. Minden jog fenntartva • Felhasználási feltételek és jogi nyilatkozat

X
X
Válassz!
Regisztrációs adataim megadásával kijelentem, hogy megismertem és elfogadom az Alveola Kft. Adatkezelési Tájékoztatóját, és hozzájárulok, hogy elérhetőségeimre kedvezményeket és akciókat tartalmazó információt küldjön.

Az oldal a felhasználói élmény javítása érdekében Cookie-kat használ. A weboldal használatával Ön elfogadja a Cookie-k fogadását. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, tekintse meg adatvédelmi tájékoztatónkat.

OK